Bedrijf

 

InterComp is opgericht in 1990 met als doel nieuwe opportuniteiten in de ex-Oostblok-landen aan te gaan, vooral in de Tsjechische republiek, Slowakije en Polen. Intussen zijn deze drie landen toegetreden tot de Europese unie, wat zowel de handel van goederen alsook de dienstenverlening eenvoudiger maken.

Als dynamische en onfhankelijke organisatie bieden wij gevarieerde diensten aan, zoals:
  • InterComp kan u bijstaan bij het zoeken naar de juiste zakenpartner en assisteert u bij alle onderhandelingen (markt- en taalkennis).
  • Via een marktonderzoek zoeken wij voor u een nieuwe afzetmarkt voor uw eigen producten en diensten of een geschikte leverancier van de gevraagde goederen en diensten.
  • Wij kunnen uw bedrijf vertegenwoordigen, eenmalig of voor een bepaalde periode. 
  • Graag helpen wij u ook bij de oprichting van een nieuwe zaak of een filiaal in deze landen. Wij assisteren u bij de afahandeling van nodige formaliteiten, gaan op zoek naar een geschikte vestiging en personeel en verzorgen eventueel de vertalingen (schriftelijk en/of mondeling).
  • Indien u op zoek bent naar interessante investeringen (gebouwen, gronden, panden, bedrijven…), helpen wij u graag door de juiste aanbiedingen te verzamelen en de nodige contacten te leggen.