Plastische / Esthetische chirurgie in CZ

De tijd dat cosmetische ingrepen en plastische chirurgie alleen voor een kleine groep was weggelegd is gelukkig voorbij. Wij werken met een aantal topklinieken in Tsjechië, die een breed scala aan betaalbare behandelingen bieden.

 

Deze worden steeds uitgevoerd door ervaren professionals, topchirurgen of gespecialiseerde artsen met een grote staat van dienst in de esthetische chirurgie en ervaring, vaak opgedaan in andere Europese landen, USA of Canada.

 

Wij zullen u in contact brengen met de kliniek naar keuze en u alle nodige informatie aanleveren.  Dit op een transparante manier en steeds in samenspraak met de specialisten. Alle afspraken en  instructies worden op een duidelijke manier door gecomminiceerd. Wij kunnen u ook assisteren  bij de reservatie van uw verplaatsing en verblijf ter plaatse. Stel vrijblijvend uw vraag via ons contactformulier.

Esthetische tandheelkunde

Wij werken met een aantal tandheelkundige praktijken samen. In Praag biedt de Clinic and Institute of Aesthetic Medicine, een brede schaal van stomatologische behandelingen aan, ook andere esthetische ingrepen zijn er mogelijk.

Een ander alternatief is de moderne tandheelkundige praktijk van Dr. Rohla in Tremosna (een buitenwijk van Pilsen, +/- 100km van Praag). Een team van bekwame professionals, tandartsen/chirurgen, verplegend personeel en tandtechniekers garanderen u de beste resultaten.

De professionaliteit van de tandartsen, alsook de hoogtechnologische uitrusting van hun praktijk staan garant voor schitterende resultaten en tevreden patiënten.

 

Deze klinieken bieden een scala aan tandheelkundige behandelingen, van eenvoudige tandverzorging tot tandinplantaten en andere esthetische ingrepen, zoals :

Plastische chirurgie

 

De verschillende Tsjechische klinieken in Praag, Brno, Pilsen en Ostrava  worden als de grootste en meest moderne centra van zijn soort in Europa erkend. Het doel van deze ondernemingen is het verschaffen van een nieuwe kijk op esthetische waarden en de ouderdomsverschijselen van een individu. Men tracht dit te benaderen zonder enige vooroordelen en met behulp van de nieuwste wetenschappelijke toepassingen.

Dankzij een breed scala van behandelingen, een hoogst technologische uitrusting van de beschikbare infrastructuur en de hoogopgeleide specialisten in verschillende vakgebieden, behoren ze tot de absolute top.